Kontakti

Do na gjeni ne km e 8te te Rruges Nacionale Janine-Athine, 200 m nga pikenyja e autostrades se Egnatise dhe 10 minuta nga qendra e qytetit te Janines.

Nga Selaniku
Nese levizni gjate Egnatise dhe i drejtoheni daljes per ne Janine, ktheheni majtas dhe vijoni ne Rrugen Nacionale me drejtim per ne Athine. Pas 200 m ndodhet Stop And Go.

Nga Igumenica
Nese levizni gjate Egnatise dhe i drejtoheni daljes per ne Janine, ktheheni diathtas dhe vijoni ne Rrugen Nacionale me drejtim per ne Athine. Pas 200 m ndodhet Stop And Go.

Te dhenat e komunikimit

  • Km i 8te i Rruges Nacionale Janine-Athine
    Prane pikenyjes se Autostrades se Egnatise
  • Tel 26510 92772 - Fax 26510 92422
    Mob 6944 282660
  • Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.

Harte kontakti

Ore funksionimi & Parking

Te hapura gjithe 24 oreshin
Te hapura gjithe 24 oreshin.
Parking ne dispozicion
Parking ne dispozicion.
Janine